Accident tragic la Reşiţa: o fetiţă de 4 ani a murit după ce a fost aruncată prin parbrizul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de numai 4 ani şi-a găsit astăzi sfârşitul într-un accident rutier petrecut în Reşiţa, aceasta fiind aruncată prin parbrizul autoturismului condus de unul dintre părinţii ei. Potrivit oamenilor legii, accidentul s-ar fi petrecut din cauza neacordării de prioritate.

Fetiţa de patru ani se afla în maşină cu părinţii ei, într-un jeep, în momentul în care s-a produs accidentul. În urma impactului cu cea de-a doua maşină, fetiţa a fost aruncată prin parbrizul maşinii şi a decedat pe loc. Părinţii acesteia au fost transportaţi la spital, nu prezintă răni majore, însă se află în stare de şoc.

De asemenea, şoferul celeilalte maşini implicate în accident nu a fost rănit grav. Potrivit primelor ipoteze lansate de poliţişti, accidentul s-ar fi produs din cauza neacordării de prioritate.

Potrivit primelor informații, fetița se afla într-un jeep cu părinții ei și se îndrepta spre cartierul Govândari. De pe pod de la Igor a venit un bătrân de 77 ani, care se afla într-un Logan. Jeepul a frânat, a încercat să evite impactul, care nu a fost unul frontal, ci unul lateral, s-a răsturnat mai multe ori.

„Cercetările polițiștilor continuă în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul", a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite