Accident cu şapte victime în judeţul Covasna. Impact frontal cu o dubă a Jandarmeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Un accident grav s-a produs în urmă cu puţin timp în apropierea localităţii Brădet, din judeţul Covasna. O dubă a Jandarmeriei s-a ciocnit cu o altă autoutilitară. 7 persoane sunt rănite, între răniţi sunt şi jandarmi. Au fost duşi deja la spitalele din Braşov şi Covasna pentru îngrijiri, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit pentru descarcerarea şoferului uneia dintre cele două autoutilitare implicate în accident şi acordarea primului ajutor celorlalţi pasageri.

„În urma evenimentului rutier dintre două autoutilitare au rezultat şapte victime, conştiente, iar unul dintre şoferi era încarcerat. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, trei ambulanţe şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. Salvatorii covăsneni au intervenit pentru descarcerarea şoferului şi acordarea primului ajutor tuturor persoanelor implicate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj, potrivit Digi24. 

Acesta a spus că două persoane au fost rănite grav, urmând să fie duse la spital în Braşov. „Vă pot confirma că două persoane au fost rănite grav, unul fiind şoferul dubei de jandarmi, care a rămas încarcerat în urma impactului. Celălalt rănit grav este civil. Cei doi vor fi duşi la spital în Braşov. În total, în accident au fost rănite şapte persoane, dintre care patru sunt jandarmi”, a spus Tolvaj.

„Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili care dintre cele două vehicule a pătruns pe contrasens. Duba Jandarmeriei era în misiune”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Covasna.

Cinci persoane, între care trei jandarmi, vor fi duse la Spitalul din Întorsura Buzăului, pentru îngrijiri medicale.

Centrul Infotrafic a transmis că accidentul de pe DN 10, din apropierea localităţii Brădet, judeţul Covasna, s-a produs din cauza unei pătrunderi pe contrasens.

În accident au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune frontal.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite