O bunică şi cei doi nepoţi ai săi au fost răniţi după ce o maşină care s-a oprit să le dea prioritate a fost lovită violent din spate de o alta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un copil a fost rănit în această după-amiază în urma unui incident rutier FOTO Adevărul
Un copil a fost rănit în această după-amiază în urma unui incident rutier FOTO Adevărul

O bunică şi cei doi nepoţi ai săi, de patru şi respectiv şapte ani, au fost răniţi, luni la prânz, în timp traversau strada regulamentar în zona Arcului de Triumf, după ce o maşină care s-a oprit să le dea prioritate a fost lovită din spate de o alta. Cei trei au fost transportaţi la spital de un echipaj SMURD.

Femeia în vârstă a traversat bulevardul, în jurul orei 12.40, împreună cu nepoţii săi, pe o trecere de pietoni, au explicat oficialii Brigăzii de Poliţie Rutieră. Şoferul unui autoturism Volkswagen a oprit pentru a da prioritate celor trei, moment în care maşina acestuia a fost izbită violent din spare de un automobil Mercedes. În urma impactului, Volkswagen-ul a fost împins spre femeie şi copii, toţi trei fiind răniţi.

"Atât bunica, cît şi nepoţii ei au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate", a declarat Andrei Codău.

Oficialul Brigăzii Rutiere a menţionat că a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar ancheta continuă pentru a se stabili inclusiv dacă nu cumva bătrâna a traversat pe roşu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite