Accident în lanţ teribil în Slovenia. Patru persoane au murit, printre care şi un român, şi alte 30 au fost rănite

Accident în lanţ teribil în Slovenia. Patru persoane au murit, printre care şi un român, şi alte 30 au fost rănite

71 de vehicule au fost implicate în accidentul în lanţ din Slovenia FOTO spbvoditel.ru

Cel puţin patru persoane au murit, printre care şi un român, şi alte 30 au fost rănite sâmbătă după-amiază într-un accident în lanţ produs pe o autostradă care asigură legătura între capitala Sloveniei, Ljubljana, şi litoralul Mării Adriatice. Aproximativ 70 de maşini şi 120 de persoane au fost implicate în accident.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit agenţiei STA, 66 de autoturisme, patru autocamioane şi un autocar s-au ciocnit, în condiţii de ceaţă densă, sâmbătă după-amiază în apropierea localităţii Senozece, în vestul Sloveniei. Aproximativ 120 de persoane au fost implicate în acest accident în lanţ, dintre care cel puţin patru au murit şi alte 30 au fost rănite. Nouă dintre persoanele rănite au fost internate, una dintre ele fiind în stare gravă. Celelalte persoane rănite au primit îngrijiri la faţa locului.

Nouă cetăţeni ungari şi zeci de români au fost de asemenea implicaţi în accidentul din Slovenia, potrivit RIA Novosti. Autocarul ajuns în mijlocul accidentului în lanţ este înregistrat în România şi avea aproximativ 30 de persoane la bord. Şoferul autocarului a murit în urma impactului, potrivit unui martor citat de RIA Novosti.

Este vorba de cel mai grav accident în lanţ produs vreodată în Slovenia, conform agenţiei Belga.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările