Accident grav în Capitală. Două persoane au fost rănite în urma coliziunii între un tramvai şi două maşini. RATB va demara o anchetă internă privind accidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost rănite, una dintre ele grav, în urma coliziunii între un tramvai şi două maşini în zona pasajului Victoria din Capitală. Şoferul uneia dintre maşinii a fost scos în comă, acesta fiind transportat la Spitalul Floreasca.

UPDATE Regia Autonomă de Transport Bucureşti face anchetă internă pentru a stabili din ce cauza s-a produs accidentul de pe linia tramvaiului 1, în zona pasajului Victoria, fiind luate în calcul toate cauzele care ar fi putut duce la ieşirea de pe şine, a declarat luni, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.


Două persoane au fost rănite, un bărbat de 27 de ani rănit grav şi o fată de 22 rănită uşor, în urma coliziunii între un tramvai şi două maşini, accidentul producându-se la ieşirea din Pasajul Victoria, pe calea de rulare spre stadionul Dinamo, la intersecţia dintre Iancu de Hunedoara şi strada Mexic. Tramvaiul a virat brusc stânga din motive necunoscute încă şi a lovit două autovehicule care veneau din sens opus. 

Unul dintre şoferi a fost dus la Spitalul Floreasca. De asemenea, în urma impactului una dintre maşini a fost prinsă sub autoturism

„În această seară, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara s-a produs un eveniment rutier în următoarele condiţii: un tramvai, care ieşea din pasajul Victoria şi se îndrepta către Bucur Obor, din motive care urmează a se stabili ulterior a virat brusc stânga spre strada Mexic şi a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau dinspre stadionul Dinamo spre pasaj Victoria. Din accident au rezultat două victime, una rănită uşor, cealaltă grav, care au fost  transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat comisarul-şef Ovidiu Munteanu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, aflat la locul accidentului.

Poliţiştii rutieri au început cercetările pentru a stabili cauza acidentului de luni seară.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite