FOTO VIDEO Accident pe Autostrada Soarelui. Una dintre victime- un copil - a fost preluată de elicopterul SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite, printre care şi un copil, după ce un autoturism s-a răsturnat pe câmp, pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Bucureşti. Copilul, inconştient, a fost preluat de elicopterul SMURD.

UPDATE Copilul rănit în accidentul de pe Autostrada Soarelui, după ce maşina în care se afla alături de părinţii săi a ajuns e câmp, va fi transportat la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din Bucureşti, el fiind în stare gravă, a declarat purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, potrivit News.ro.

În urma accidentului, doi dintre pasageri nu au suferit probleme medicale importante, în schimb un copil de 13 ani a rămas incarcerat. La faţa locului au ajuns un elicopter SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere. Echipajele au reuşit să scoată copilul din maşină şi a fost transportat la spital cu ajutorul elicopterului. 

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident, circulaţia pe sensul către Capitală al Autostrăzii Bucureşti-Constanţa se desfăşoară îngreunat în zona kilometrului 34, fiind afectată banda de urgenţă şi o porţiune din prima bandă.

Poliţiştii estimează că traficul va reveni la normal în aproximativ jumătate de oră.

Accident pe Autostrada Soarelui. Una dintre victime- un copil - a fost preluată de elicopterul SMURD

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite