Academia de artă pe unghii, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pictura pe unghii a fost ridicată la rang de artă, iar unghiile naturale au fost înlocuite de modelele tehnice, din acryl sau gel.

Tendinţele pentru acest sezon estival le-au fost prezentate braşovencelor în cadrul unui seminar interactiv organizat vineri de Academia New Nails International. În această vară, modelele de bază sunt forma stiletto (ascuţită) şi pictura chinezească, caracterizată printr-un design colorat.

„Tendinţele de anul acesta în ceea ce priveşte construcţia cu acryl sunt formele stiletto, edge şi bridge, iar în ceea ce priveşte tehnica de pictură pe unghii, vara asta sunt la modă one stroke-ul (n.r. pictură chinezească) şi pictura cu gel color", spune Iryna Anton, instructor al Academiei New Nails International. Preţul minim al unei manichiuri la modă este de 150 de lei.

Potrivit specialiştilor, acum se poartă unghiile viu colorate, în care să domine roşul, galbenul, rozul sau verdele. La modă sunt şi florile, unghiile tigrate, modelele sculptate pe unghii, iar pentru mirese se pot adăuga cristale Swarovski.

Înfrumuseţarea unghiilor durează între două şi cinci ore, în funcţie de complexitatea modelelor. „Femeile au început să-şi dorească mai multe modele noi, ceea ce este foarte bine, pentru că au învăţat să iasă din anonimat", explică bucureşteanca Ioana Lecter, câştigătoarea Concursului New Nail International.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite