A șasea zi de proteste: politicieni, pensionari, studenți în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestatarii nu au renunțat la revendicări nici în a șasea zi petrecută în stradă. Cu mai multă inventivitate, demonstranții și-au strigat în marile piețe nemulțumirile.

Piaţa Universităţii: A şasea zi de proteste, în imagini

Câteva sute de oameni s-au aducat la "kilometrul zero" al protestelor din Capitală. Piaţa Universităţii a fost mai "paşnică" miercuri seară, manifestanţii ieşind în evidenţă mai mult prin pancartele cu sloganuri inventive - sau indecente - pe care le-au ridicat în aer. Vezi imagini aici!

A șasea zi de proteste. Studenții scriu pe Facebook: "Hai în stradă! Atmosfera este foarte faină"

Românii ies în stardă pentru cea de-a șasea zi. Suporterii și-au anunțat prezența în Piața Universității joi, începând cu ora 18, iar Primăria Capitalei a aprobat mitingul USL, tot pentru ziua de mâine, la care vor participa în jur de 10.000 de persoane, potrivit lui Crin Antonescu. Citește aici mai multe detalii!

Protestele din Bucureşti, dezbătute în plen la Strasbourg. Opoziţia s-a plâns că Băsescu e dictator

Social-democraţii şi liberalii europeni au susţinut în plen, la Strasbourg, că sunt îngrijoraţi de acţiunile nedemocratice ale puterii de la Bucureşti. Citește aici mai multe detalii!

Tineri protestatari către Băsescu: "Dacă ţii la scaun, legalizează tată drogu'"

Pe principiul "fiecare protestează pentru ce își dorește", câțiva tineri au apărut miercuri seară, în centrul Capitalei, cu un banner prin care cereau legalizarea marijuanei. Aceştia au fost luaţi la rost de ceilalţi protestatari înainte de a fi preluaţi de jandarmi. Citește aici mai multe detalii!

Nefericitele întâmplări ale lui Ludovic Orban printre manifestanţi

În  a cincea zi de miting în Piaţa Universităţii, singurul reprezentant al Opoziţiei care a avut curajul să vină printre protestatari a fost rapid pus pe fugă de mulţimea revoltată. Citește aici mai multe detalii!

200 de bistriţeni, din nou în stradă. Mulţimea l-a atacat pe Ioan Nelu Botiş, fost ministru al Muncii

Aproximativ 200 de bistriţeni s-au adunat, şi pentru a patra oară, în faţa Prefecturii, pentru a cere demisia preşedintelui ţării, Traian Băsescu. Fostul ministru al Muncii, deputatul Ioan Nelu Botiş, a fost atacat de mulţime. Citește aici mai multe detalii!

GALERIE FOTO Protestatarii timişoreni au dat foc unei păpuşi care-l simboliza pe Traian Băsescu

Miercuri seara, protestatarii care s-au adunat ca de obicei în Piaţa Victoriei din Timişoara au adus cu ei şi o păpuşă care îl înfăţişa pe preşedintele Traian Băsescu şi căreia i-au dat foc. Pe păpuşă, timişorenii au scris: „Judecat şi spânzurat cu tot PDL-ul". Citește aici mai multe detalii!

Protestatarul singuratic din Baia de Arieş. Ziua a treia: „Trăiesc mai rău ca în junglă!"

Protestatarul singuratic din oraşul Baia de Arieş, din Munţii Apuseni, rămâne pe baricadă şi manifestă pentru a treia zi consecutiv în faţa Primăriei. Bărbatul îşi strigă, în primul rând, povestea tristă a propriei vieţi. Citește aici mai multe detalii!

Puterea şi Opoziţia, prima întâlnire de la declanşarea protestelor. Emil Boc refuză să părăsescă Palatul Victoria

Premierul Emil Boc şi liderii Puterii se vor întâlni astăzi cu Victor Ponta și Crin Antonescu. Citește aici mai multe detalii!

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite