A plecat din spital chiar dacă era pozitiv la Covid-19. Poliţia i-a deschis dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zădărnicirea combaterii bolilor se pedepseşte penal
Zădărnicirea combaterii bolilor se pedepseşte penal

Poliţiştii de la Secţia 26 din Sectorul 4 al Capitalei a fost sesizată telefonic că un bărbat testat pozitiv la Covid-19 a fugit din spital. Poliţiştii l-au depistat de urgenţă pe bărbat şi i-au întocmit dosar penal.

Un bărbat testat pozitiv la Covid-19 şi internat în spital a fugit din instituţia sanitară. Poliţiştii de la Secţia 26 din Sectorul 4 au fost sesizaţi telefonic, astăzi, în jurul orei 14.30 şi, în baza semnalmentelor primite, l-au căutat de urgenţă, potrivit unui comunicat al Poliţiei. 

Păstrându-se distanţa de siguranţă, bărbatul a fost somat sa se oprească. În faza iniţială a refuzat, dar ulterior s-a supus măsurilor dispuse de către poliţişti. 

S-a creat un perimetru de siguranţă pentru îndepărtarea pietonilor, ulterior fiind preluat de un echipaj sanitar specializat şi transportat la spital.

Cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie, urmând a fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite