A IV-a ediţie a Simfest, la Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia a patra a Simfest, singurul festival electronic-media din România, se va desfăşura în perioada 28 august-3 septembrie, în Cetatea Medievală din Târgu Mureş. El este conceput ca un

Ediţia a patra a Simfest, singurul festival electronic-media din România, se va desfăşura în perioada 28 august-3 septembrie, în Cetatea Medievală din Târgu Mureş.
El este conceput ca un festival itinerant şi se află pentru a doua oară în Târgu Mureş, unde o televiziune locală, dispusă să se implice, a găsit şi sprijinul comunităţii locale, a primăriei şi a consiliului judeţean. Ioan Ceauşescu, promotorul manifestării, ne-a declarat că Simfest este organizat de asociaţia culturală omonimă, pentru promovarea creatorilor din media şi artele vizuale. "Menţionez că TVRm, ca principal partener media, va difuza lucrările premiate. Nu e puţin lucru ca un reporter sau un realizator la o televiziune locală să îşi vadă difuzată producţia pe canalul public de televiziune", a spus Ceauşescu. El a arătat că ideea festivalului a pornit de la faptul că jurnaliştii corespondenţi din provincie nu beneficiază de sprijinul unei structuri ierarhice aflate la centru şi se descurcă mult mai greu, inclusiv financiar. "Simfest are o secţiune unică în Europa, respectiv cea de ştiri, în care concurenţii se prezintă cu cinci astfel de materiale proprii", a precizat promotorul festivalului, care are ca partener media ziarul Adevărul!

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite