A început minivacanţa de Sfânta Maria. Trafic de coşmar pe Autostrada Soarelui şi Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minivacanţa de Sfânta Maria a dat peste cap traficul rutier pe cele mai importante şosele ale ţării. Circulaţia rutieră este intensă, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A2, sensul de mers Bucureşti – Constanţa. Traficul s-a intensificat şi pe DN1 Bucureşti – Braşov, maşinile rulând în coloană la intrarea în Comarnic.

Coloane de autovehicule s-au format şi pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, în judeţul, Argeş, unde maşinile încetinesc mai mult decât este necesar la o trecere la nivel cu calea ferată.

Poliţiţiştii atenţionează că, pe DN1, valorile de trafic vor creşte şi mai mult în orele următoare. Conform Centrului Infotrafic, şi în judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, autovehiculele încetinesc mai mult decât este necesar la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă, în zona Bascov – Valea Ursului. S-a format coloană de autovehicule pe sensul de mers către Vâlcea, inclusiv la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti.

Traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, dar şi pe DN Centura Bucureşti, către autostrada A2 (între Popeşti şi Pantelimon).

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să folosească şi alte rute către Constanţa, cum ar fi:

-DN2 Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa;

-DN3 Bucureşti – Lehliu – Călăraşi – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanţa;

-DN3 Bucureşti – Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară – Feteşti – A2 Feteşti – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa (cu menţiunea că este posibil să apară probleme de trafic la staţia de taxare de la Feteşti).

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite