FOTO A început demolarea clubului Bamboo. Buldoexcavatorul acţionează în prezenţa anchetatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demolarea clubului Bamboo a început luni, localul urmând a fi dezafectat în întregime. Asta după ce a ars în totalitate în urmă cu o lună, arată Mediafax.

Potrivit sursei citate, costurile lucrărilor vor fi suportate de patroni, la faţa locului acţionându-se cu un buldoexcavator, în prezenţa anchetatorilor. 

Procedura va dura câteva zile, după care poliţiştii şi criminaliştii vor putea să strângă probe la dosar. 

Totodată, procedura vine ca urmare a unei decizii a Inspectoratului de Stat în Construcţii, conform căreia clubul trebuia dezafectat în totalitate în condiţiile în care structura de rezistenţă risca să se prăbuşească. 

44 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală după ce un incendiu s-a produs în clubul Bamboo din Capitală. Ulterior evenimentului, a fost deschis un dosar penal in rem pentru distrugere din culpă, cu toate că patronii susţin că focul a fost pus intenţionat.

Mai multe localuri din Bucureşti au activitatea suspendată

Nouă cluburi şi trei săli de evenimente din Bucureşti au activitatea suspendată în urma unor controale făcute de Primăria sectorului 2 imediat după incendiul care a mistuit clubul Bamboo.

Fratelli, Tapo sau El Comandante, Maya, Şurubelniţa, Seva Cuisine & Lounge, Queens, Giabello 2012, Guesthouse, Greda Events, Aristocrat Events, Imperial Ballroom se numără printre cluburile a căror activitate a fost suspendată.

Măsurile vin după ce în ianuarie a izbucnit un incendiu la clubul Bamboo din Capitală, în urma căruia clădirea a ars în întregime. Ulterior, Primăria Sectorului 2 a anunţat după incendiu că Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite