Articol publicitar

A început cea de-a doua etapă a Programului de Granturi Raiffeisen Comunităţi 2015

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
raiffeisen

Dintre cele 134 de proiecte depuse în prima etapă a concursului, până la 1 august, s-au calificat în finala 99. Acestea vin din 36 de localitati si sunt supuse jurizării interne si votului public începând de luni, 17 august.

Proiectele finaliste vin din 36 de localităţi - Aiud, Alba Iulia, Arad, Piteşti, Bacău, Oneşti, Harghita, Oradea, Botoşani, Braşov, Nehoiu, Călăraşi, Cluj-Napoca, ConstanŢa, TÎrgoviŞte, Galaţi, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc, Topliţa, Oraştie, Petroşani, Slobozia, Iaşi, Otopeni, Voluntari, Baia Mare, Reghin, Târgu Mureş, Ploieşti, Zalău, Agnita, Sibiu, Rădăuţi, Timisoara, Ramnicu Valcea, Focşani şi Bucureşti.

Cele 99 de proiecte au fost supuse votului public începând de luni, 17 august.

În paralel cu procesul de votare, 64 de voluntari Raiffeisen vor evalua proiectele calificate în etapa finală din acest an. Nota juriului şi numărul de voturi primite pentru fiecare proiect vor avea o pondere egală în media finală (50%-50%).

Mai multe detalii despre procesul de votare pot fi găsite în pagina Program de granturi a site-ului raiffeisencomunitati.ro. Până pe 11 septembrie 2015, orele 17:00, un singur proiect poate fi votat o singură dată.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunităţi 2015 are un buget total de 100.000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte, cu impact în comunitate, care vor primi fiecare câte o finanţare de 10.000 euro.

A cincea ediţie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunităţi a început pe 1 iulie 2015 şi se va încheia pe 11 septembrie 2015. Lista proiectelor câstigătoare va fi anunţată până la data de 16 septembrie 2015, după verificarea şi validarea de către Raiffeisen Bank S.A. a voturilor înregistrate.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunităţi este primul program de finanţare online a proiectelor de responsabilitate socială de pe piaţă bancară din România, scopul principal fiind să sprijine organizaţiile care doresc să dezvolte şi să implementeze programe în beneficiul comunităţilor unde Raiffeisen Bank îşi desfaşoară activitatea.

                                                                         ***

Raiffeisen Bank România este o banca universală de top, care oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare clienţilor persoane fizice, IMM-uri sau corporaţii. Raiffeisen Bank are o reţea de peste 500 de agenţii în toată ţara care deservesc aproximativ 2 milioane clienţi persoane fizice, 100.000 de IMM-uri şi peste 7.800 corporaţii mari şi medii.

Pentru informaţii suplimentare: raiffeisen.comunitati@raiffeisen.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite