A fost ridicată restricţia de circulaţie pe DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Străzile au rămas acoperite de zăpadă
Străzile au rămas acoperite de zăpadă

Drumul naţional 23B Măicăneşti - Ciorăşti, în judeţul Vrancea, a fost redeschis traficului rutier miercuri seara, informează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Citeşte şi:

Circulaţia a fost deblocată în tot judeţul Constanţa
Constanţa: Cursele spre Turcia şi Bulgaria au fost suspendate din cauza viscolului

Circulaţia pe autostrăzile şi drumurile naţionale din administrare se desfăşoară miercuri seara în condiţii de iarnă, toate drumurile naţionale şi autostrăzile fiind deschise traficului rutier, precizează sursa citată.

Ca urmare a ninsorilor asociate cu viscol în jumătatea de sud a Moldovei, Muntenia, sud-estul Transilvaniei şi în Dobrogea, circulaţia pe drumurile naţionale din aceste zone se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România acţionează pe întreaga reţea rutieră din administrare, în vederea asigurării viabilităţii drumurilor naţionale şi pentru prevenirea incidentelor în trafic. În cursul zilei de miercuri s-a acţionat cu un număr de 1020 autoutilaje dotate cu echipamente specifice îndepărtării zăpezii răspândindu-se 5.703 tone de material antiderapant.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite