Platforma care îţi arată în timp real locurile disponibile în centrele de vaccinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vaccin

Un grup de sibieni au dezvoltat o platformă online care furnizează în timp real date despre locurile disponibile pentru vaccinare.

Platforma naţională pentru programare la vaccinare este suprasolicitată şi s-a blocat de câteva ori, devenind astfel nefuncţională. După mai multe actualizări şi optimizări, platforma a funcţionat bine, însă este foarte  încărcată din cauza persoanelor care o accesează de zeci de ori pe zi pentru a verifica dacă s-au eliberat locuri pentru vaccinare.  Un grup de sibieni au creat platforma http://vaccin.live. , implementând un sistem simplu şi eficient care prezintă aproape în timp real, informaţiile publice referitoare la numărul de locuri disponibile în centrele de vaccinare într-un mod grafic util, prin harta judeţelor.

”Am dezvoltat această platformă cu singurul scop de a contribui la eforturile comune privind combaterea şi prevenirea pandemie actuale cu virusul SARS-COV-2. Necesitatea am constatat-o atunci când multe persoane s-au plâns de faptul că trebuie să acceseze în permanenţă sistemul https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ pentru a verifica dacă au apărut locuri noi în centrele de vaccinare.”, au explicat pentru Ora de Sibiu reprezentanţii echipei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite