A făcut sex pe bani pentru şpăgi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan (dreapta), pe holurile Tribunalului din Timişoara, unde a fost adusă la audieri
Carmen Bejan (dreapta), pe holurile Tribunalului din Timişoara, unde a fost adusă la audieri

Carmen Bejan, studenta la Medicină acuzată de crimă, susţine că s-a prostituat ca să-şi plătească examenele restante. La Facultatea de Medicină unde Carmen Bejan a fost studentă au avut loc mai multe scandaluri legate de felul în care studenţii îşi trec examenele.

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Carmen Bejan (20 de ani) şi Sergiu Florea (20 de ani), acuzaţi că au ucis cu sânge rece şi apoi au tranşat un bărbat în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, spun că au încercat să facă rost de bani pentru şpăgile de la examenele restante.

Oribila crimă a avut loc în noaptea de 31 august spre 1 septembrie 2009. Audiată ieri de instanţa bănăţeană, medicinista a povestit cum a ajuns să se vândă pentru sex cu 500 de euro unui ţigan de 65 de ani, judecător de stabor ţigănesc. Carmen Bejan a declarat că avea nevoie de bani pentru examene.

„M-am prostituat pentru că îl iubeam pe Sergiu şi amândoi aveam nevoie de bani pentru şpăgile de la examenele de restanţe. Ţiganul m-a oprit pe stradă şi, când i-am spus că sunt studentă, mi-a oferit bani. În societatea noastră banii sunt totul", a declarat Carmen Bejan.

CITESTE DETALII DESPRE DOSARUL-ROMAN

Judecătorul Mircea Creţu i-a dat replica tinerei: „Banii nu înseamnă totul. Nu ştiu de unde aveţi această impresie greşită. Dacă apreciaţi că banii nu fac totul, nu ajungeaţi în situaţia asta". „Iubitul meu, Sergiu, m-a pus să mă prostituez. Pentru că eram îndrăgostită de el şi pentru că era primul bărbat din viaţa mea, am acceptat să mă vând pentru sex. Aveam nevoie disperată de bani", a mai spus Carmen.

Rectorul Universităţii de Medicină, Ştefan Drăgulescu nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere. Decanul Facultăţii de Medicină, Doru Anastasiu, a spus că motivele invocate de fată nu sunt reale. „Nu cred că este cauza reală. Sunt invenţii de-ale ei", a spus decanul. Printre lacrimi, Carmen a povestit sub privirile neîncrezătoare ale lui Sergiu, aflat în boxa acuzaţilor, cum a încercat să se vândă pentru sex.

„L-am aşteptat pe Trifu la poarta căminului, când a venit în camera de cămin. Am intrat în cameră, iar el şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă şi s-a întins pe spate. Eu m-am dezbrăcat şi m-am pus între genunchii lui, cu capul între picioarele sale. Atunci i-am spus să pună banii pe masă, iar el a refuzat. Am ţipat, iar Sergiu a năvălit în cameră şi l-a înjunghiat de mai multe ori în piept, după ce iniţial l-a lovit în cap cu pumnii, apoi l-a trântit la pământ şi l-a lovit cu picioarele şi călcâiele numai în cap", a povestit Carmen Bejan.

Studenţii măcelari de la Medicină l-au "executat" şi pe portarul căminului

„Sergiu m-a ameninţat"

Aflat în boxa acuzaţilor, Sergiu Florea zâmbea ironic de fiecare dată când Carmen Bejan îl acuza că este singurul responsabil de crimă. „După ce l-a ucis pe Trifu, Sergiu m-a ameninţat pe mine cu moartea. Iubitul meu mi-a spus că o să sfârşesc exact ca Trifu dacă nu îl ajut să scape de cadavrul victimei", a mai spus studenta ucigaşă.

Ea a susţinut că iubitul ei a ajuns să o preseze constant să se prostitueze. Următorul termen în procesul crimei este la 12 aprilie, când apărarea susţine că va aduce noi probe şi vor fi audiaţi noi martori.

Corupţie şi scandaluri sexuale

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a devenit celebră din cauza scandalurilor din ultimii ani. Un caz celebrul este cel al Adrianei Gontean, şef de lucrări la Catedra de Anatomie, care, în 2003, a fost reclamată de 28 de studenţii, indieni. Ei s-au plâns atunci că aceasta le cerea bani în schimbul promovării examenelor. Profesoara a fost condamnată iniţial la zece ani de închisoare, dar, după doi ani în puşcărie, a fost achitată.

Tot la aceeaşi facultate, în 2004, profesorul universitar Ioan Branea a fost filmat cu pantalonii în vine, cerând o partidă de sex pentru mărirea notei unei studente. El preda „Medicină generală" şi, pentru două puncte în plus, profesorul a cerut sex oral şi „puţin" sex normal cu studenta. Studenţii abia au scăpat de profesorul amator de sex cu studente, iar acum Branea nu mai predă în universitate.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite