A ajuns în arest după ce şi-a agresat de mai multe ori prietena şi a încălcat ordinul de restricţie provizoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia

Ofiţeri din cadrul Poliţiei capitalei au reţinut un bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi încălcarea ordinului de protecţie provizoriu. El nu avea voie să se apropie de prietena lui după ce a agresat-o, iar poliţiştii au emis pe numele lui un ordin de restricţie provizoriu.

"La data de 17 februarie poliţiştii Secţiei 21 au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 18 ani, cu privire la faptul ca a fost agresată fizic şi ameninţată cu acte de violenţă de către fostul prieten. 

În urma sesizării, poliţistii au deschis dosar penal pe numele bărbatului, faţă  de acesta fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu, prin care s-a stabilit ca agresorul să păstreze o distanţă de minim 300 de metri faţă de victimăŢ, arată Poliţia Capitalei.

Tînărul nu a ţinut cont, însă,  de obligaţiile ce îi  reveneau ca urmare a emiterii ordinului de protecţie provizoriu şi în noaptea de 17/18.02.2019 s-a deplasat la domiciliul tinerei şi a continuat să o ameninţe cu bătaia, cu scopul de a-şi retrage sesizarea formulată împotriva sa.  În plus, în dimineaţa zilei de 18 februarie  a fost depistat de poliţişti la mai puţin de 300 de metri faţă de tânără şi a fost luat şi dus la secţie. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite