Ştefan Bănică jr, mesaj neaşteptat la concertul de Ziua Femeii: „Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică jr
Ştefan Bănică jr

Reacţiile critice la adresa actualei guvernări se înmulţesc pe scenele din România. La spectacolul susţinut pe 7 martie de Ştefan Bănică jr., în Bucureşti, dedicat Zilei Femeii, artistul a spus, înainte de una dintre piesele sale: „Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". Gestul său a fost aplaudat îndelung de către cei aflaţi în sală.Summary

Momentul a fost menţionat şi de un alt participant la concert.

„La câte lucruri grave s-au petrecut astăzi în România mi-a fost ruşine să dau check in la Circ, la concertul lui Ştefan Bănică. A existat însă un moment care s-a ridicat la nivelul gravităţii a ceea ce se întâmplă în societate: Bănică, de regulă foarte neutru pe scenă, a izbucnit în faţa spectatorilor: “Nu am avut în ultima sută de ani guvern mai incapabil decât acesta”. Aplauzele prelungite ale întregii săli m-au uns pe suflet”, a scris pe Facebook Daniel Klinger.

Zilele trecute, la finalul unui spectacol de teatru ţinut la Cluj-Napoca, actorul Marius Manole a vorbit despre „Guvernul de analfabeţi şi de incompetenţi”, iar lumea din sală l-a aplaudat, în picioare, arată republica.ro.

„Din pacate suntem pe marginea unei aşa de mari prăpastii, încât nu ştim, dacă pierdem acest moment, dacă ne mai putem întoarce vreodată sau nu la ceea ce trebuia să fie o Românie liberă şi democrată. Aşa că noi, cel puţin, actorii, vă îndemnăm şi pe dvs să luptăm pentru libertatea justiţiei şi pentru ca guvernul acestei ţări să ne reprezinte într-adevăr, nu să avem un guvern de analfabeţi şi de incompetenţi”, a spus Marius Manole. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite