UPDATE FOTO „Regele imobiliarelor din Ilfov“ a murit într-un cumplit accident. Bentley-ul său a fost lovit de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul unui autoturism a murit după ce a fost lovit de un tren FOTO Roberto Sălceanu/Click!
Şoferul unui autoturism a murit după ce a fost lovit de un tren FOTO Roberto Sălceanu/Click!

Omul de afaceri Nae Nicolae, un apropiat al latifundiarului Gigi Becali, a murit miercuri, după ce maşina pe care o conducea a fost strivită de tren, la trecerea de cale ferată de pe Şoseaua Petricani. Potrivit primelor date din anchetă, afaceristul ar fi depăşit coloana de maşini care staţiona la bariere şi ar fi trecut printre acestea chiar în momentul în care trenul ajungea în zonă. La faţa locului a ajuns şi Victor Becali.

UPDATE Circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa - Pantelimon, întreruptă temporar din cauza accidentului în care a murit patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, a fost reluată la ora 14.01, pe firul II, în condiţii de siguranţă, informează Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ SA.

Pasagerii trenului implicat în accident - IR 1681, care circulă pe relaţia Bucureşti-Constanţa - vor fi preluaţi de trenul IR 1683, din staţia CF Băneasa, precizează sursa citată.

Din cauza accidentului rutier de la trecerea la nivel cu calea ferată, trei trenuri de călători (IR 1681 Bucureşti - Constanţa, IR 1980 Tulcea - Bucureşti şi IR 1683 Bucureşti - Constanţa) vor ajunge la destinaţie cu întârziere, mai informează CFR.

După trei ore, timp în care a rămas la locul accidentului cu călători cu tot, trenul care trebuia să ajungă la Constanţa s-a întors la Bucureşti, de unde urmează să plece din nou către destinaţie, tractat de o altă locomotivă.

În acelaşi timp, o maşină cu platformă a luat de pe şine autoturismul patronului de la FC Ştefăneşti, distrus complet în urma accidentului.

UPDATE Omul de afaceri mort în accident a avut de-a lungul timpului mai multe firme, dintre care mai funcţionează doar două, restul fiind radiate. Una dintre ele este firma Real Estate Construct SRL are ca obiect de activitate “Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. În 2012, firma a avut 17 angajaţi şi o cifră de afaceri de 962.425 lei, în timp ce datoriile firmei au fost de nu mai puţin de 6,14 milioane de lei. Cu toate acestea, pe site-ul Ministerului de Finante, firma apare că a înregistrat un profit de 43.500 de lei.

O altă firmă care a aparţinut omului de afaceri Nae Nicolae este Salubrom Activ SRL Tunari, care are ca domeniu de activitate colectarea deşeurilor. Nae Nicolae are jumătate dintre acţiunile firmei. 

UPDATE Trenul care a lovit maşina omului de afaceri se deplasa pe ruta Bucureşti - Constanţa şi este momentan oprit pe şină. Circulaţia feroviară pe ruta Bucureşti-Băneasa este închisă de la 10.30, iar autorităţile spun că va rămâne aşa încă cel puţin două ore.

UPDATE Omul de afaceri, Vasile Turcu, prezent şi el la locul accidentului spune că astăzi ar fi trebuit să aibă o întâlnire cu Niculae. "La ora 14.00 trebuia să ne vedem. Sunt convins că se grăbea să ajungă la întâlnire şi de aceea a trecut printre bariere. Nu-i plăcea să întârzie niciodată. Sunt absolut convins că nu este vorba despre o sinucidere pentru că avea o familie superbă şi nu avea niciun motiv", a explicat Turcu.

UPDATE Primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, este unul dintre cei trei naşi de cununie ai victimei Nae Nicolae. „Nu înţeleg ce s-a întâmplat. Era un şofer profesionist. Am mers cu el cu maşine atâtea ori”, explică Savin.

UPDATE  La faţa locului a ajuns şi primarul comunei Stefăneştii de Jos, Anghel Rababoc, cumătrul omului de afaceri decedat. Acesta a povestit că ultima oară a vorbit cu Nae Nicolae cu o zi în urmă (marţi - n.r.). "Îmi povestea că are mari probleme personale. Fata sa cea mare, cea de 18 ani, este foarte bolnavă iar în acest moment se află în Israel cu mama sa. Ieri imi spunea că stând de vorbă cu soţia sa la telefon s-a trezit că a condus 40 de minute fără să-şi dea seama când şi cum a ajuns dintr-un loc în altul", a povestit primarul.

UPDATE Victor Becali, vărul lui Gigi Becali, a ajuns în urmă cu câteva momente la locul accidentului.

UPDATE  Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA precizează că circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa - Pantelimon este închisă începând cu ora 10.30 în urma producerii accidentului.

accident tren

În acest moment întârzieri în circulaţia feroviară se înregistrează doar în graficul trenului IR 1681.

UPDATE  „Şoferul avea mai mult de 50 de kilometri pe oră, efectiv m-am trezit cu el în faţa trenului, dar nu a oprit la semnalele mele repetate. Începusem să reduc din viteză, dată fiind zona în care mă aflam, aveam 110 kilometri la oră. Nimeni din tren nu a avut de suferit. Din punctul meu de vedere, nici nu a observat trenul, probabil că se grăbea să ajungă undeva”, a declarat Viorel Iordache, mecanicul de locomotivă.

Cine este Nae Nicolae

UPDATE Nae Nicolae, tatăl a trei copii, deşi a fost un prosper om de afaceri, nu este atât de cunoscut publicului larg. El finanţa echipa de fotbal CS Ştefăneşti, care activează în Liga a III-a. De altfel, Nicolae este şi cumătrul primarului din Ştefăneştii de Jos, Anghel Rababoc. Pe lângă CS Ştefăneşti, Nicolae a investit şi la Dinamo pe vremea când Vasile Turcu era acţionarul echipei din „Ştefan cel Mare”, apropiaţii celor doi susţinând că sunt buni prieteni, deoarece au afaceri comune. Pasiunea lui Nicolae pentru sport nu s-a oprit doar la fotbal. Omul de afaceri a fost un mare susţinător al campioanei olimpice de judo de la Beijing, Alina Dumitru, pe care a felicitat-o personal pentru medalia de aur câştigată la Jocurile Olimpice din 2008.

Nae Nicolae

FOTO: eventproduction.ro

De asemenea, Nae Nicolae era un împătimit al jocurilor de noroc, fiind cunoscut pentru partidele de poker şi barbut pe care le-a jucat alături de selecţionerul României, Victor Piţurcă. De asemenea, Nicolae era un apropiat al lui Gigi Becali, cu care obişnuia să joace în trecut table. De altfel, din cauză că a pierdut un meci de table, omul de afaceri ucis de tren a trebuit să-i dea patronul Stelei un teren în valoare de zece milioane de euro.

Nae Niculae a fost cununat de trei perechi de naşi printre care se numără şi Sergiu Sechelariu, dar şi de primarul din Buşteni, Emanoil savin. La rândul lui Niculae l-a cununat pe interpretul de manele, Adi Minune, dar şi pe primarul comunei Şteefăneştii de Jos, Anghel Rababoc.

Nae Nicolae nu purta centura de siguranţă

Omul de afaceri Nae Nicolae, patron al echipei de fotbal „FC Ştefăneşti“ - apropiat al latifundiarului Gigi Becali şi finul lui Sergiu Sechelariu - a murit, ieri dimineaţă, într-un tragic accident, după ce maşina pe care o conducea a fost strivită de tren, la trecerea de cale ferată de pe Şoseaua Petricani din Capitală.

Potrivit primelor date din anchetă, Nicolae ar fi depăşit coloana de maşini care aştepta ridicarea barierei de pe Şoseaua Petricani pe drumul de mers spre Pipera, ar fi  pătruns cu Bentley-ul la volanul căruia se afla printre bariere, şi a fost lovit în plin de tren. După impact, maşina a fost aruncată peste 300 de metri. Nae Nicolae, care nu purta centura de siguranţă şi a fost aruncat din autoturism printr-un geam lateral, corpul victimei fiind găsit la 200 de metri de locul impactului.

„Avea mai mult de 50 de kilometri la oră. Efectiv m-am trezit cu el în faţa trenului, dar nu a oprit la semnalele mele repetate. Începusem să reduc din viteză, dată fiind zona în care mă aflam, avem 110 kilometri pe oră. Din punctul meu de vedere, nici nu a observat trenul, probabil că se grăbea să ajungă undeva”, a explicat imediat după accident Viorel Iordache, mecanicul de locomotivă.

Accidentul a fost anunţat la numărul 112, în jurul orei 10.30, de către un bărbat care a a văzut ce s-a întâmplat.

Citeşte mai multe despre moartea lui Nae Nicolae

Şi bogaţii mor. Medicii legişti reconstruiesc trupul omului de afaceri Nae Niculae pentru a-l preda familiei

Omul de afaceri Nae Nicolae, patron al echipei de fotbal „FC Ştefăneşti“, cunoscut şi ca „rege al imobiliarelor din Ilfov“, a murit miercuri dimineaţă în urma politraumatismelor survenite după ce maşina în care acesta se afla a fost strivită de tren. Aşa susţin medicii legişti care astăzi au efectuat necropsia cadavrului. Trupul acestuia urmează să fie ridicat de la INML în jurul orelor 16.00, iar sâmbătă va fi condus pe ultimul drum.

Ultimele ore din viaţa „regelui imobiliarelor din Ilfov“, mort în cumplitul accident petrecut în Capitală

Nae Nicolae a murit, miercuri dimineaţă, după ce maşina în care se afla a fost lovită din plin de un tren, la marginea Capitaleli. Afaceristul se întâlnise miercuri dimineaţă cu primarul oraşului Otopeni şi avea în plan să cumpere echipa din Liga a doua a ilfovenilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite