Şoferul care a accidentat mortal o femeie, arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul care a accidentat mortal o femeie şi care apoi a fugit de la faţa locului a fost arestat preventiv, marţi, în jurul orei 12.00. Decizia, luată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 3, nu este una definitivă.

UPDATE Tânărul care a accidentat mortal o femeie şi a fugit de la locul faptei s-a predat.

Concret, aceştia au decis, marţi, arestarea pentru 30 de zile a şoferului fără permis de conducere care a produs accidentul mortal pe 24 august. Bărbatul a fugit atunci de la locul faptei. Pe 28 august, un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a dispus cercetarea în libertate a bărbatului, fără vreo măsură preventivă.

Şoferul a fost prins cu ajutorul Facebook. Poliţiştii care investighează cazul au avut inspiraţia să lansese un apel pe Facebook, în care se cerea sprijinul internauţilor pentru identificarea maşinii implicate în accident.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arătau că, în accident, a fost implicat un autoturism marca Opel Vectra B argintiu, model produs între anii 1995 şi 1999. Filmările erau însă insuficient de clare, astfel încât numărul maşinii nu a putut fi identificat.

Apelul poliţistului Marian Godină, către internauţi

Postarea a fost preluată şi distribuită şi de agentul de poliţie din Braşov Marian Godină, cunoscut internaut, iar oamenii s-au mobilizat.

„Ne ajutaţi să îl găsim? În data de 24.08.2016, în jurul orei 6.30, conducătorul autoturismului din imagini a lovit mortal o persoană, pe Bulevardul Energeticienilor din Bucureşti, după care a părăsit locul accidentului şi încă nu a fost identificat. Orice informaţie ne poate fi de folos”, a scris Godină pe Facebook.

Anunţul poliţistului braşovean a avut peste 2.400 de distribuiri şi câteva mii de comentarii. Unele dintre ele au conţinut detalii despre locul unde ar putea fi maşina implicată în accidentul mortal.
 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite