Şeitan: "Revenirea la TVA de 19% şi impozitarea pensiilor sunt analizate de Guvern"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat că Guvernul va face o analiză în legătură cu posibilitatea revenirii la TVA de 19% şi impozitarea pensiilor.

 Înaintea şedinţei BPN al PDL, Şeitan a precizatcă "Facem o analiză în Guvern să vedem datele financiare cu Ministerul de Finanţe şi vă spunem care sunt rezultatele", replicând la întrebarea cum vede revenirea la TVA de 19% şi impozitarea pensiilor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, în comuna nemţeană Doljeşti, unde localnicii i s-au plâns de creşterea preţurilor, că TVA "trebuie dată înapoi jos" şi că toate pensiile trebuie impozitate.

În timpul vizitei preşedintelui Traian Băsescu în comuna nemţeană Doljeşti, localnicii s-au plâns de creşterea TVA, de reducerea ajutorului de şomaj şi a indemnizaţiei pentru persoanele cu handicap, iar preşedintele le-a răspuns că pe lângă acestea vor trebui impozitate toate pensiile.

Băsescu: "Voi cere guvernului diminuarea TVA, dar să ştiţi că toate pensiile vor fi impozitate cu 16%"

Emil Boc, aflat într-o vizită în judeţul Tulcea pentru a vedea satele sinistrate, a declarat că Guvernul caută o alternativă la majorarea TVA, dar aceasta ar trebui acceptată de Parlament. De asemenea, premierul a adăugat că impozitarea pensiilor nu va acoperi în totalitate creşterea TVA.

Boc:"Impozitarea pensiilor nu acoperă în totalitate creşterea TVA. Ne trebuie şi alte măsuri"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite