Şeful Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Capitalei a fost destituit, fiind cercetat de DNA pentru corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dna

Şeful Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Capitalei Gabriel Necşulescu a fost destituit, fiind cercetat de DNA pentru corupţie.

"Şeful Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice a fost pus la dispoziţie, în cadrul unei subunităţi de poliţie, având în vedere că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat. Reiterăm faptul că Direcţia Generală de Poliţie a  Municipiului Bucureşti nu tolerează abaterile de la jurământul depus, de la Statutul Poliţistului şi de la legile în vigoare", a transmis Poliţia Capitalei printr-un comunicat de presă.

Gândul a relatat că şeful Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Capitalei, comisarul şef Gabriel Necşulescu, a fost destituit din funcţie, în regim de urgenţă, după ce, la sfârşitul acestei săptămâni, DNA i-a anunţat oficial, pe şefii acestuia, că este inculpat într-un dosar de corupţie. El este acuzat că ar fi intervenit pentru a ajuta o persoană care făcea obiectul unei anchete, contra unei sume de aproximativ 10.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite