Şeful din Poliţie care a refuzat să sufle în etilotest „din motive medicale“ s-a pensionat la 51 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul Dorel Fodorean a fost prins beat la volan.
Comisarul Dorel Fodorean a fost prins beat la volan.

Şeful Poliţiei Câmpia Turzii, Dorel Fodorean, care a refuzat să sufle, în urmă cu o săptămână, în aparatul etilotest „din motive medicale”, s-a pensionat la vârsta de 51 de ani.

Surse din cadrul Poliţiei Câmpia Turzii au declarat, vineri, pentru Mediafax, că Fodorean urma să fie schimbat oricum din funcţie în urma cercetării disciplinare, după ce a fost prins băut la volan.

„Şeful Poliţiei Câmpia Turzii, Dorel Fodorean, este pensionar începând cu data de 15 ianuarie, şi-a depus actele de pensionare după ce a fost prins băut la volan şi i s-a suspendat permisul de conducere. Dosarul său penal este, încă, în lucru, iar când se va întoarce de la procuror, se va lua măsura sancţionării contravenţionale. Oricum, după incident, urma să fie schimbat din funcţie, deoarece, prin gestul său, a adus atingere uniformei de poliţist şi a afectat imaginea Poliţiei”, au spus sursele citate.

La comanda Poliţiei Câmpia Turzii a fost numit adjunctul lui Fodorean, Sebastian Vasile Rus.

Şeful Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, comisarul Dorel Fodorean, este acuzat că a condus sub influenţa alcoolului, după ce, pe 9 ianuarie, la un control de rutină în trafic a refuzat să sufle în aparatul etilotest „din motive medicale”. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice, din care a rezultat că avea o îmbibaţie alcoolică sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Fodorean are 51 de ani şi lucrează în sistem din anul 1990. A fost numit pe funcţia de şef al Poliţiei municipiului Câmpia Turzii în anul 2017.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite