Şeful DIICOT nu ştie ce va face după ce îi va expira mandatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, afirmă că nu ştie, deocamdată, unde îşi va continua activitatea după încheierea mandatului, potrivit Agerpres.

"O să vedem, la momentul ăsta sunt foarte multe necunoscute în ceea ce priveşte activitatea mea viitoare", a declarat Horodniceanu miercuri, pentru Agerpres, răspunzând unei întrebări referitoare la eventualitatea revenirii pe postul ocupat anterior la Serviciul Teritorial Iaşi al DIICOT.

Referitor la activitatea pe care a desfăşurat-o ca procuror-şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu a precizat că intenţionează să organizeze în perioada următoare o conferinţă de presă în cadrul căreia să prezinte un bilanţ.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a transmis luni către CSM propunerea de numire a lui Felix Bănilă în funcţia de procuror-şef al DIICOT.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis, pe 16 martie, solicitarea lui Daniel Horodniceanu de a reveni la DIICOT Iaşi după data de 19 mai, când îi încetează mandatul de procuror-şef.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite