Şefa DSP Bucureşti, despre dansatoarea Emy: A luat concursul pentru postul de inspector, dar nu s-a prezentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Emylia Florescu FOTO; Facebook
Maria Emylia Florescu FOTO; Facebook

Emy, dansatoarea din videoclipurile mai multor manelişti, a dat concurs pe post la DSP, l-a câştigat, dar nu s-a prezentat pentru a semna contract de muncă, spune şefa DSP Bucureşti, Oana Nicolescu. Ea adaugă că s-au prezentat mai mulţi candidaţi pentru acest post.

Maria Emylia Florescu a candidat pentru un post de inspector debutant. Ea nu este însă angajata instituţiei, spune Nicolescu, potrivit digi24.ro.

„Nici nu a fost. Concurs a dat, dar nu este angajata noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat şi nu a semnat cu DSP Bucureşti niciun contract. Nu a lucrat nicio zi şi nu este angajata DSP Bucureşti.

Doamna a accesat un post de inspector debutant şi s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înţeles că au fost 11 candidaţi, nu vorbim de unul, doi, trei, totuşi, şi, cu siguranţă, CV-ul şi toate documentele depuse la dosar erau corespunzătoare”, a spus ea la Digi 24.

„Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat şi Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ şi Mentenanţă, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experienţă în specialitatea şi ale cărui condiţii specifice de ocupare le îndeplineşte orice absolvent de studii superioare, din specialităţile enumerate în anunţ.

Activitatea desfăşurată de angajaţii din Serviciului Administrativ şi Mentenanţă nu are legătură cu activitatea medicală sau de specialitate a Direcţiei de Sănătate Publică”, preciza un comunicat al DSP Bucureşti transmis în urmă cu două zile.

Citeşte şi:

Dansatoarea de manele Emy, angajată fără concurs la DSP Bucureşti. Explicaţiile şefilor instituţiei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite