Şedinţa CES pentru discutarea memorandumului cu FMI, amânată pentru luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La solicitarea sindicatelor, şedinţa Consiliului Economic şi Social (CES), în care Guvernul, sindicatele şi patronatele ar fi urmat să discute memorandumul cu FMI a fost amânată pentru luni.

"Am fost de acord cu propunerea confederaţiilor sindicale de a amâna şedinţa CES pentru dezbaterea memorandumului cu FMI, pentru luni, la ora 13.00", a declarat preşedintele CES, Florian Costache.

Confederaţiile sindicale au solicitat, miercuri, preşedintelui Consiliului Economic şi Social o reuniune extraordinară a plenului CES pe 17 mai, pentru dezbaterea memorandumului.

Confederaţiile sindicale au motivat cererea lor precizând că nu primiseră, până pe 12 mai, ora 15.00, documentele necesare, pentru a putea fi analizat memorandumul dintre Guvernul României şi FMI, deşi în Parlament s-a anunţat, pe 11 mai, că documentele vor fi remise sindicatelor în cel mai scurt timp.

În această situaţie, liderii sindicali au decis că nu pot participa la reuniunea CES din 14 mai şi au propus ca reuniunea plenului CES să fie reprogramată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite