Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative lansează un program de masterat cu Universitatea Sheffield

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea Sheffield (foto: colleges.findthebest.com)
Universitatea Sheffield (foto: colleges.findthebest.com)

Universitatea britanică şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) au lansat azi un nou program de master în Marketing, Advertising şi PR. La finalizarea programului, absolvenţii vor primi o diplomă dubşă, emisă de ambele universităţi.

Noul masterat a fost lansat în cadrul unui eveniment desfăşurat la Ambasada Marii Britanii. Au fost prezenţi mai mulţi oficiali ai unuversităţilor implicate, precum şi ambasadorul Marii Britanii în România, Martin Harris.

Dubla diplomă este o premieră în educaţia românească şi beneficiază de toate acreditările internaţionale pe care le are o universitate britanică  de rangul celei din Sheffield.
„Educaţia este unul din cele mai dinamice aspecte ale agendei bilaterale. Cum spunem noi, ‘Cunoaşterea (Knowledge) este Great Britain’, iar Universitatea Sheffield ne prezintă o ofertă excelentă în această direcţie”, a declarat Martin Harris.

Sheffield University a fost fondată în 1828 ca universitate de medicină, prin decret regal, a declarat Paul White din partea instituţiei academice britanice, pentru HotNews. „Astîzi avem studenţi din 137 de ţări. Majoritatea studenţilor români care studiază la Sheffield dunt fie în programe de inginerie şi IT, fie în MBA-uri şi studii de management al afacerilor”, a specificat acesta.

Universitatea are în portofoliul de performanţe cinci câştigători ai premiului Nobel, din care doi colaborează activ cu universitatea. În cele mai recente clasamente, Universitatea Sheffield este a 66-a din lume, din peste 8.000 de instituţii. „Suntem în top 1% global şi suntem foarte mândri de asta”, a adăugat Paul White  despre instituţia care deţine titlul de „Universitatea Anului în Marea Britanie”.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite