Şase persoane reţinute într-un dosar de proxenetism, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şase persoane au fost reţinute într-un dosar de pronexetism
Şase persoane au fost reţinute într-un dosar de pronexetism

Şase persoane au fost reţinute de poliţiştii bucureşteni, pentru proxenetism, după ce ar fi închiriat mai multe apartamente în zone din centrul Capitalei, pe care le-au pus la dispoziţa a 13 tinere. În schimb, spun anchetatorii, acestea din urmă le cedau jumătate din banii obţinuţi din prostituţie.

Poliţiştii au făcut miercuri percheziţii la nouă adrese pentru destructurarea unei grupări de proxenestism formată din cinci femei şi un bărbat, suspectaţi că au pus cinci apartamente la dispoziţia unor tinere, pentru prostituţie.

„În perioada aprilie - iunie poliţiştii au documentat activitatea unui grup format din cinci femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 25 şi 56 de ani, specializat în proxenetism şi care acţiona în sectoarele 1 şi 3”, potrivit unui comunicat emis joi de Poliţia Capitalei.

Anchetatorii precizează că proxeneţii încasau de la tinere, zilnic, câte 150 de lei pentru punerea la dispoziţie a locuinţelor şi câte 50% din banii plătiţi de clienţii racolaţi de ei. 

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe telefoane mobile şi laptopuri, precum şi 5.200 de lei, bani încasaţi de la tinere.

Cele şase persoane urmează să fie duse la Judecătoria Sectorului 3, cu propunere de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite