UPDATE 11 răniţi în urma unui accident produs în Capitală. Un tramvai care ar fi rămas fără frâne a fost lovit de un autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie produs în Capitală între un tramvai şi un autobuz. 11 victime au fost transportate la spital. Accidentul s-a produs luni la prânz în intersecţia Calea Vitan cu Şoseaua Mihai Bravu din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, 11 persoane au fost duse la spital după ce au suferit răni uşoare la nivelul capului şi al membrelor.

Incidentului s-a petrecut în jurul orei 12.40 după ce un tramvai a lovit un autobuz chiar în intersecţia dintre Calea Vitan cu Şoseaua Mihai Bravu.

Răniţii au fost preluaţi de echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI).

Astfel, ambulanţele SABI au dus la Spitalul "Bagdasar-Arseni" două femei şi un bărbat. "Una dintre femei, în vârstă de 80 de ani, are un traumatism toracic, o alta, de 67 de ani, a suferit un traumatism de coloană vertebrală, iar bărbatul rănit are 49 de ani şi a suferit tot un traumatism de coloană vertebrală. Toţi trei sunt conştienţi, echilibraţi hemodinamic şi respirator", a precizat managerul SABI, dr. Alis Grasu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au declarat că alţi şapte răniţi, între care doi adolescenţi, au fost duşi la spitalele Floreasca şi "Sf. Pantelimon", starea lor fiind stabilă. O altă persoană rănită, care se afla în tramvai, a fost dusă la spital.

Nouă dintre răniţi se aflau într-un autobuz al liniei 123, care a fost lovit de un tramvai al liniei 1. În accident a fost rănit şi un pasager din tramvai.

Autobuzul a fost lovit de tramvai în zona uşii din spate. În urma impactului, geamurile din acea parte a autobuzului au fost sparte, iar uşa, deformată.

Circulaţia în zona producerii accidentului se desfăşoară îngreunat, fără a fi restricţii de trafic, a precizat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de Poliţie. Urmează să se afle, astfel, care dintre vehicule a intrat în intersecţie pe culoare roşie a semaforului, atât şoferul, cât şi vatmanul susţinând că aveau prioritate.

Traficul în zonă este îngreunat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite