Mai multe persoane au ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc pe A1. Şoferului i s-a făcut rău la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident pe A1 FOTO Adevărul
Mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident pe A1 FOTO Adevărul

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc vineri dimineaţă pe A1, după ce şoferul unui microbuz care efectua o cursă din Bucureşti către Piteşti a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe carosabil.

„Accidentul s-a produs în jurul orei 06.30 dimineaţa. Cei din microbuz nu au fost răniţi grav, astfel încât viaţa să le fie pusă în pericol. Din primele informaţii, se pare că şoferului i s-a făcut rău, moment în care a pierdut controlul volanului. Şase persoane au fost transportate la spital pentru a beneficia de asistenţă medicală. Singurul cu răni mai grave este şoferul. Acesta conducea un autoturism 8 plus 1 şi luase în maşină 11 persoane”, au declarat pentru adevarul.ro surse din Poliţie.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, persoanele rănite au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, traumatisme toracice, policontuzii şi fracturi de membre.

„Patru din răniţi au fost preluaţi de ambulanţa din Bucureşi, unul a fost preluat de o ambulanţă din Caraş-Severin care trecea pe acolo, restul fiind preluaţi de ambulanţe din Giurgiu”, au precizat surse medicale pentru adevarul.ro.

Doi dintre răniţii aduşi la Bucureşti au fost transportaţi la Spitalul Floreasca din Capitală, unul la Spitalul Elias şi un altul la Spitalul Universitar de Urgenţă, au completat aceleaşi surse medicale.

Accidentul a avut loc în zona kilometrului 27, iar traficul se desfăşoară normal în momentul de faţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite