Şase maşini incendiate în parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piromanul de la Galaţi nu a fost încă identificat
Piromanul de la Galaţi nu a fost încă identificat

Liniştea locatarilor din zona „Ultimul Leu" a Galaţiului a fost tulburată ieri, în zori, de sirenele maşinilor de poliţie şi pompieri. Flăcări uriaşe se ridicau din parcarea plină, în care şase autoturisme ardeau ca nişte torţe.

Pompierii s-au chinuit o oră să stingă focul. Vecinii sunt convinşi că e vorba de o mână criminală, mai ales că ţinta a fost un automobil de lux. „Pe camerele de luat vederi de la asociaţia de proprietari se vede cum cineva toarnă benzină, după care dă foc", afirmă Paraschiv Vârtosu, preşedintele asociaţiei.

Vântul a extins focul

Ceilalţi locatari s-au temut pentru maşinile lor, mai ales că vântul bătea destul de tare, iar focul s-a extins repede. „Am maşina foarte aproape de cele care au ars. Mi-a fost frică să nu ia foc şi a mea", spune Lăcrămioara Dălvarul.Maşina vizată de incendiator a ars în proporţie de 90%. „Din primele cercetări, este vorba despre o mână criminală. Paguba e considerabilă", afirmă Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi. Niciuna dintre maşinile care au ars nu avea asigurare CASCO. Incendiatorul nu a fost încă identificat. Poliţiştii au audiat-o pe proprietara maşinii-ţintă, o constănţeancă venită în vizită la Galaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite