Şase maşini au fost implicate într-un accident în lanţ în Capitală. Doar una dintre victime a fost transportată la spital

Şase maşini au fost implicate într-un accident în lanţ în Capitală. Doar una dintre victime a fost transportată la spital

Incidentul s-a produs în apropierea hotelului Caro FOTO Alina Vasile

Un accident rutier s-a produs sâmbătă în Capitală, în apropierea Hotelului Caro. Şase maşini autoturisme au fost implicate în accident, rezultat cu trei victime din care doar una a fost transferată la Spitalul Floreasca, starea ei fiind una bună.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este vorba de şase autoturisme implicate în acest accident, nu a fost unul grav, ci a fost o tamponare. În urma accidentului au rezultat trei victime, dar numai una din ele a fost transferată la Spitalul Floreasca, pentru îngrijiri preventive. La faţa locului a fost mobilizată şi o echipă de descarcerare, dar nu a fost nevoie să intervină”, a declarat, pentru „Adevărul”, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Traficul a fost blocat în zonă timp de către poliţiştii rutieri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările