Şarlatan, calul Cavaleriei, îşi caută o familie. Jandarmeria îl donează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şarlatan îşi caută o nouă casă. Foto: Arhivă
Şarlatan îşi caută o nouă casă. Foto: Arhivă

Şarlatan este un cal de aproape 18 ani care a luat parte la numeroase misiuni de ordine publică în cadrul Jandarmeriei Române. Este un animal blând, prietenos şi îşi caută o familie nouă.

Şarlatan este născut pe data de 3 iunie şi are aproape 18 ani. El face parte din rasa de Cal de Sport Românesc, are un temperament zglobiu şi este bine supus dresajului, este o rasă adaptată echitaţiei. 

Acesta a fost instruit şi a participat la numeroase misiuni de ordine publică, dar şi la concursuri naţionale de obstacole organizate de Federaţia Ecvestră Română. La una dintre ele, acesta a reuşit să se claseze pe podium. 

Mulţi ani a făcut parte din Detaşamentul de Cavalerie care a defilat pe sub Arcul de Triumf, de Ziua Naţională a României. 

Fiindcă vârsta nu-i mai permite să ia parte la misiunile de ordine publică ale Jandarmeriei, animalul îşi caută o nouă casă. 

„Nu a înşelat niciodată afecţiunea şi încrederea pe care am reuşit să ni le dăruim reciproc în cei 18 ani de prietenie. Dacă doriţi să adoptaţi un prieten, Şarlatan este potrivit. Puteţi suna la numărul de telefon: 021.409.62.53, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 16.00. ”, spun oficialii Jandarmeriei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite