Şapte ani de închisoare pentru agresorul baschetbalistului Chauncey Hardy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şapte ani de închisoare cu executare pentru Ionuţ Tănăsoaia, agresorul baschetbalistului american Hardy FOTO Adevărul
Şapte ani de închisoare cu executare pentru Ionuţ Tănăsoaia, agresorul baschetbalistului american Hardy FOTO Adevărul

Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy, care a murit după ce a fost lovit cu pumnul în faţă într-un club din Giurgiu a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare de către Tribunalul Giurgiu. Sentinţa lui Ionuţ Tănăsoaia nu este, însă, definitivă. În prezent, acesta se află în Penitenciarul Giurgiu.

Instanţa l-a condamnat pe Ionuţ Tănăsoaia, zis Gipsy-Gypsanu, la şapte ani închisoare pentru loviri cauzatoare de moarte şi trei ani interzicerea unor drepturi.

Tribunalul Giurgiu l-a mai condamnat pe Tănăsoaia la un an şi opt luni închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, acesta urmând să execute, dacă această condamnare rămâne definitivă, pedeapsa cea mai grea, de şapte ani de închisoare.

Instanţa a mai decis ca Ionuţ Tănăsoaia să rămână în arest, acesta fiind încarcerat din 10 octombrie 2011.

De asemenea, instanţa a dispus ca lui Ionuţ Tănăsoaia să îi fie prelevate probe biologice, în vederea introducerii profilurilor genetice în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. Tribunalul Giurgiu a constatat că mama baschetbalistului american, Olamae Hardy, nu s-a constituit parte civilă în acest dosar.

Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată cu apel.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite