Întâlniri de taină în biserică între şefii Poliţiei şi membrii familiei Duduianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Poliţiei Române l-ar fi convocat, noapte târziu, într-o biserică, pe Elvis Pian, fratele interlopului Emi Pian, ucis săptămâna trecută, pentru a-l ruga să-şi scoată cât mai repede fratele decedat din casă, pentru ca Poliţia să nu se facă de râs.

Fratele interlopului ucis, Elvis Pian a povestit că în noaptea de 8 spre 9 august, şeful Poliţiei Sector 5, Cătălin Păştin, şi şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, ar fi mers acasă la Elvis Pian, după miezul nopţii. 

Cei doi l-au rugat pe Elvis Pian să meargă cu ei la o biserică, acolo unde erau aşteptaţi de şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu. Mai departe, Vasilescu l-ar fi rugat pe interlop să îşi scoată fratele decedat din casă cât mai rapid cu putinţă, pentru ca Poliţia să nu se facă de râs din pricina faptului că nu a dispus sancţiuni împotriva interlopilor. Asta deşi trupul neînsufleţit al interlopului stătea deja în livingul locuinţei de aproape o săptămână.

Moartea interlopului Emi Pian a scos la iveală mai multe nereguli ignorate de autorităţi: printre altele priveghiul liderului clanului Duduianu care nu putea fi organizat, potrivit legii, la domiciliul acestuia. De parcă nu ar cunoaşte legea, autorităţile prezente la faţa locului nu au luat nicio măsură. Mai grav este că acolo a fost şi şeful Poliţiei Capitalei, însă s-a comportat ca şi când nu ar cunoaşte legea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite