Încă o persoană condamnată în Dosarul Ferma Băneasa, alături de Remus Truică şi de Paul al României, Nela Ignatenko, dată în urmărire. Mesajul postat vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nela Ignatenko, condamnată în Dosarul Ferma Băneasa, alături de Remus Truică şi de Paul al României, a fost dată în urmărire de poliţişti, după ce şi Paul al României a apărut pe site-ul IGPR cu statut de urmărit. Vineri dimineaţă, aceasta a postat pe Facebook un mesaj în care afirmă: ”Dacă Dumnezeu este cu tine, nu contează câţi sunt împotriva ta”.

Ignatenko a fost condamnată definitiv joi la 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor şi abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru altul un folos necuvenit, cu consecinţe deosebit de grave. 

Nela Ignatenko (fostă Păvăloiu), Paul Philippe Al României, Apostol Muşat, Nicoale Dima, Nicolae Jecu, Caterina Popa, Valentin Delcea şi Gheorghe Olteanu sunt obligaţi de instanţă la plata sumei de 1.019.285,49 euro, contravaloarea în lei la cursul BNR din ziua plăţii efective, către partea civilă Regia Naţională a Pădurilor – ROMSILVA, în calitate de reprezentant al Statului Român, cu titlu de despăgubiri civile materiale. 

Aceasta a postat vineri dimineaţă pe Facebook un mesaj:

Imagine indisponibilă

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat joi verdictul final în dosarul Ferma Băneasa: omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la şapte ani de închisoare, israelienii Benyamin Steinmetz şi Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Prinţul Paul – trei ani şi patru luni. De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. ICCJ i-a obligat pe cei condamnaţi la plata mai multor sume de bani. Omul de afaceri Remus Truică a fost luat de acasă, joi seară, de poliţişti, pentru executarea pedepsei de şapte ani de închisoare în dosarul Fermei Băneasa. Poliţiştii nu l-au găsit însă la reşedinţa sa pe prinţul Paul, acesta fiind dat în urmărire.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite