În drum spre Catedrala „Sfântul Iosif“ Papa Francisc a binecuvântat trei copii, pe care i-a sărutat pe creştet

În drum spre Catedrala „Sfântul Iosif“ Papa Francisc a binecuvântat trei copii, pe care i-a sărutat pe creştet

Papa Francisc a mers spre Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Iosif”, pentru a oficia Sfânta Liturghie, cu papamobilul, cu viteză extrem de redusă. Suveranul Pontif a salutat mulţimea şi a binecuvântat trei copii pe care i-a sărutat pe creştet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Papa Francisc a participat, vineri, la Rugăciunea ”Tatăl Nostru” la Cadrala Mânturirii Neamului, iar la finalul acesteia a ieşit din lăcatul de cult în uralele şi aplauzele mulţimii.

Papa a salutat mulţimea şi a binecuvântat trei copii pe care i-a sărutat pe creştet.

 Pe tot traseul, Sanctitatea Sa a salutat mulţimea strânsă să-l vadă şi să-i fie aproape.

La Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Iosif” au ajuns deja preşedintele Klaus Iohannis cu soţia sa, Carmen, dar şi premierul Viorica Dăncilă.

Slujba va dura aproximativ o oră şi jumătate. Suveranul Pontif va părăsi Catedrala Sf. Iosif după liturghie şi va merge, în papamobil, pe Calea Victoriei până în faţa Ateneului şi a Palatului Regal. În timp ce va saluta mulţimea, pe scena amplasată în centrul Bucureştiului vor avea loc momente artistice.

Papa Francisc a început vineri, la Bucureşti, vizita de trei zile în România. Sub motto-ul „Să mergem împreună!”, Sanctitatea Sa va vizita şi Iaşiul, Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările