185 de persoane dispărute sau date în urmărire au fost depistate de poliţişti în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
185 de persoane dispărute sau date sub urmărire, depistate în perioada 5 - 11 aprilie FOTO Adevărul
185 de persoane dispărute sau date sub urmărire, depistate în perioada 5 - 11 aprilie FOTO Adevărul

Poliţiştii au depistat în ultima săptămână 185 de persoane semnalate ca fiind dispărute sau date în urmărire. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), 73 de persoane aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Mai precis, în perioada 5 - 11 aprilie, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au depistat 93 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 51 de minori, se precizează într-un comunicat emis de IGPR.

Potrivit sursei citate, minorii găsiţi au ajuns la familii sau în centre pentru speciale şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

În acelaşi interval, poliţiştii au găsit 92 de persoane urmărite la nivel naţional, dintre care 73 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, faţă de 12 persoane fuseseră emise mandate europene de arestare, şase erau căutate pentru a fi arestate preventiv, iar una, pentru a fi pusă în executare o sentinţă penală de internare.

Printre cei prinşi se numără un bărbat din judeţul Călăraşi, condamnat la închisoare pentru omor, şi doi tineri din Dolj şi Giurgiu, care au primit aceeaşi pedeapsă pentru tentativă de omor deosebit de grav.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite