140 de persoane dispărute sau date sub urmărire au fost depistate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 140 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate în perioada 6 - 12 decembrie, informează Poliţia Română.

Astfel, în perioada menţionată, poliţiştii au găsit 79 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 56 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii au depistat 59 de persoane urmărite în interesul legii, dintre care 49 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele a 5 persoane erau emise mandate europene de arestare, iar o persoană avea sentinţă penală de internare într-o unitate spitalicească, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Printre cei urmăriţi care au fost depistaţi s-a aflat un tânăr de de 24 de ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Un alt suspect prins de poliţişti a fost un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Bălăşeşti, judeţul Galaţi, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani şi jumătate de închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

În schimb, un alt bărbat, de 35 de ani, din municipiul Bucureşti, care se sustrăgea executării unei pedepse de 6 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de stupefiante, a fost depistat în această perioadă de poliţişti. Cei trei au fost deferiţi justiţiei, mai informează Poliţia Română.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite