1.000 de lei costă paharul cu bere aruncat în faţa preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii braşoveni au decis menţinerea deciziei prin care afacerista Cristina Antonie este obligată să plătească o amendă, după ce a aruncat cu bere după preşedintele Consiliului Judeţean

,,S-a aplicat o amendă administrativă de 1000 RON şi pentru corectarea comportamentului antisocial al învinuitei”, a declarat procurorul Alexandru Codreanu, de la Parchetul Judecătoriei Braşov, la termenul tecut.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu şi preşedinta Asociaţiei „Romanima Nurnberg“, Mariana Alexie au fost împroşcaţi la ediţia de anul trecut cu bere de directorul RTT Braşov, Cristina Antonie, care este o o apropiată a primarului George Scripcaru. Conflictul a survenit ca urmare a dezvăluirii unor posibile nereguli în privinţa derulării contractului dintre Primărie şi firma de publicitate pe care o are Antonie, firmă care a monopolizat din spaţiul publicitar stradal  din Braşov.
Trustul de presă deţinut de Aristotel Căncescu a prezentat în acea perioadă mai multe acuze referitoare la activitatea firmei conduse de Cristina Antonie.  În „replică“, femeia a recurs vineri la un gest care i-a surprins în mod neplăcut atât pe cei afectaţi, cât şi pe oaspeţii germani aflaţi la Oktoberfest, printre care se numărau inclusiv consulul general al Germaniei la Sibiu, Thomas Gerlach. Cristina Antonie a declarat atunci, pentru „Adevărul de Seară“ Braşov, că îşi asumă gestul, dar că nu vrea să comenteze mai mult.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite