VIDEO Statul Islamic a fost zdrobit, iar serviciile secrete sunt în alertă. Luptătorii fanatici ai Califatului au luat-o care încotro şi pot ajunge în Europa 33

Deşi Statul Islamic (ISIS) a pierdut şi ultimele teritorii în Siria şi a fost, teoretic, desfiinţat de coaliţia sprijinită de occidentali, pericolul terorist în Europa este mai mare ca oricând. Asta susţine fostul director al Serviciului Român de Informaţii Costin Gergescu, care apreciază că numărul potenţialilor atentatori este, în prezent, foarte de mare în Europa.

VIDEO Statul Islamic a fost zdrobit, iar serviciile secrete sunt în alertă. Luptătorii fanatici ai Califatului au luat-o care încotro şi pot ajunge în Europa Vezi comentarii 33

Dan Antonescu a scris despre „Viaţa la Omoruri” într-o carte poliţistă după poveşti reale

Dan Antonescu a scris despre „Viaţa la Omoruri” într-o carte poliţistă după poveşti reale

Dan Antonescu, fostul şef al Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, care este şi blogger „Adevărul”, îşi lansează, luni, 25 martie, la ora 14.00 (de ziua Poliţiei), la Centrul Cultural al Ministerului de Intrene, volumul „Viaţa la Omoruri”. Invitaţi alături de autor: fostul ministrul de Interne Doru Viorel Ursu, dar şi fostul şef al Poliţiei Capitalei Gelu Drăjneanu.

„Marş pentru viaţă“, sâmbătă, în 500 de localităţi din România şi R. Moldova. În Bucureşti, manifestaţia începe din Parcul Unirii. Restricţii de circulaţie

„Marş pentru viaţă“, sâmbătă, în 500 de localităţi din România şi R. Moldova. În Bucureşti, manifestaţia începe din Parcul Unirii. Restricţii de circulaţie

Manifestaţia anuală „Marş pentru viaţă” are loc, sâmbătă, în 500 de localităţi din România şi Republica Moldova. În Bucureşti, participanţii se vor strânge, începând cu ora 11.00, în Parcul Unirii şi vor pleca spre Parcul Tineretului. Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că deplasarea se va face pe prima bandă de circulaţie.

Nu se mai încheie şirul rapoartelor devastatoare pe tema neregulilor pe care instituţii europene le constată încontinuu în România, echivalente sau posibil de integrat în ceea ce se acuză a fi încălcarea regulilor elementare ale statului de drept, ale condiţiei şi demnităţii umane şi, la modul cel mai precis, a drepturilor omului.

acum 4 zile · comentarii (31)

Deja ne-am obişnuit cu marşurile organizate de extremiştii maghiari în luna martie la Târgu-Mureş începând cu anul 1990. Consecinţele violenţelor de atunci le-au plătit mulţi ani mureşenii, indiferent de etnie, prin lipsa investitorilor. László Tőkes şi prietenii lui nu au învăţat lecţia, pentru că pe ei nu îi interesează ca secuii să trăiască mai bine. Dar majoritatea secuilor au înţeles, aşa că nu se înghesuie la Marşul din 10 martie.

acum 10 zile · comentarii (112)

Esenţial e că, orice s-ar întâmpla cu Europa lor, noi rămânem ce-am fost, adică stat aliat strategic lăudat cum nu se poate de americani pentru soldaţii săi trimişi să moară în Afganistan, spre exemplu, dar cu cetăţeni consideraţi nedemni de a intra fără viză în SUA. Noi, românii, alături de cetăţenii din alte patru state: Bulgaria, Croaţia, Cipru şi Polonia.

acum 13 zile · comentarii (59)

Două accidente – ca să nu le mai spunem incidente – pe calea ferată cu vagoane cu călători din ultimele zile şi dintre multe alte zecile de accidente, urmate şi de un telefon, care, culmea nesimţirii, l-a sculat din somn, pesemne când îi era somnul mai dulce, pe un director general al Căilor Ferate Române, mi-au atras atenţia şi m-au lăsat stupefiat.

acum 15 zile · comentarii (12)

Începând cu 25 mai 2016, a intrat în vigoare Regulamentul UE nr. 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecţia Datelor Personale (GDPR), care spune în principiu că informaţiile pe care le deţine o companie sau o instituţie despre persoanele fizice sunt date cu caracter personal şi nu pot circula liber, în mod necondiţionat.

acum 18 zile · comentarii (5)

România trebuie să aibă o abordare pragmatică în relaţiile cu cel de-al doilea stat românesc de peste Prut şi să pregătească un Minister al Reunificării şi un Fond Moldova pentru a putea merge spre îndeplinirea celui de-al treilea obiectiv major după integrarea în NATO şi UE: REUNIREA, a declarat, într-un interviu în exclusivitate pentru Jurnaliştii.ro, deputatul PMP Constantin Codreanu.

acum 25 zile · comentarii (4)

Ultimele zile de campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie din R.Moldova reconfirmă încă odată amestecul Kremlinului în procesul electoral din statul frate dintre Prut şi Nistru în contextul în care oamenii lui Putin doresc să menţină în acest spaţiu o zonă gri tampon între EST şi VEST.

acum 29 zile · comentarii (1)

Societatea Academică din România a pierdut săptămâna trecută, în primă instanţă, un litigiu prin care i se dispune o măsură fără precedent în jurisprudenţa românească: Ştergerea completă şi definitivă de pe internet a unor articole care fac referire, chiar şi tangenţială, la corespondenţa primită de fostul director SRI, George Maior, despre faptele de vitejie ale lui Sebastian Ghiţă la Bruxelles.

luna trecuta · comentarii (7)

Cozmin Guşă în cămaşă albă. Cu mânecile suflecate, în mare formă, zâmbăreţ nevoie mare, vizibil mulţumit de sine. De parcă ar fi ori naş mare ori tată de mireasă încântat că darul a fost gras şi investiţia cu căsătoria s-a dovedit una profitabilă. Trece de la un invitat la altul. „Hai, vă rog, mai luaţi o chifteluţă! Când vreau eu, vă dau şi microfonul!“

luna trecuta · comentarii (2)

Vintilă Horia a fost autorul unei serii largi de articole pronaziste, profasciste, antisemite şi antidemocratice publicate între anii 1937-1941 în revista cuzistă şi ulterior legionară „Sfarmă-Piatră“. Aceste articole au elogiat regimurile politice criminale din Italia, Germania şi România.

luna trecuta · comentarii (77)
Postari Recente