Ziua Naţională, în Aeroportul Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călătorii din Aeroportul Otopeni vor fi întâmpinaţi cu un spectacol folcloric şi cu alte surprize, de Ziua Naţională FOTO Adevărul
Călătorii din Aeroportul Otopeni vor fi întâmpinaţi cu un spectacol folcloric şi cu alte surprize, de Ziua Naţională FOTO Adevărul

De Ziua Naţională a României, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, în parteneriat cu TAROM organizezează „1 Decembrie în aeroport”, eveniment care îşi propune să aducă pasagerilor celui mai mare aeroport din România o mică parte din spiritul şi tradiţiile naţionale.

Evenimentul se va desfăşura în intervalul orar 11:30–14:30, la terminalul Sosiri al Aeroportului Internaţional Henri Coandă (AIHCB), iar pasagerii care au decis să călătorească cu avionul de Ziua Naţională vor fi întâmpinaţi cu un spectacol de dans folcloric şi multe surprize din partea celor două companii, potrivit unui comunicat de presă.

Cu această ocazie, directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Liviu Radu, a declarat: “De 1 Decembrie, sărbatoarea tuturor românilor începe în aeroport! Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti face dovada binecunoscutei ospitalităţi naţionale şi întâmpină pasagerii Aeroportului Internaţional Henri Coandă (români şi străini, deopotrivă) în haine de sărbătoare, aşa cum se cuvine de Ziua Naţională a tuturor românilor. În speranţa că am reuşit să surprindem, încă de la intrarea în ţară, spiritul românesc, precum şi o mică parte din originalele tradiţii autohtone, bucuroşi urăm pasagerilor noştri un călduros ‘La mulţi ani’!”.

„TAROM este compania aeriană ce poartă cu mândrie drapelul naţional peste tot în lume, suţinănd de fiecare dată valorile şi tradiţiile româneşti. Ne bucurăm că putem realiza un eveniment  dedicat României, în colaborare cu Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. Prin celebrarea Zilei Naţionale a României, ne propunem să oferim pasagerilor noştri şi tuturor celor care se află în aeroport în data de 1 decembrie, căldura, buna-dispoziţia şi opitalitatea specifice României, celebrând împreună cel mai important moment din istoria acestei ţări. Cu acestă ocazie doresc să le transmit tuturor românilor “La mulţi ani cu pace, bunăstare şi fericire!”, a declarat Christian Heinzmann, Director executiv TAROM.

Evenimentul „1 Decembrie în aeroport” este organizat cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism şi al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Pe aceeaşi temă:

Ziua Naţională a României, sărbătorită la Muzeul Ţăranului Român

Muzeul Ţăranului Român invită bucureştenii la târgul organizat de 30 noiembrie şi 1 decembrie. Oamenii sunt aşteptaţi cu bunătăţuri tradiţionale, dar şi cu onoruri militare şi uniforme specifice Primului Război Mondial.

Pe 1 Decembrie, în toate metrourile va fi arborat drapelul naţional

De Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, tricolorul va fi arborat în toate staţiile şi trenurile de metrou. Totodată, reprezentanţii Metrorex spun că vor pune la dispoziţia bucureştenilor trenuri care vor circula la intervale scurte de timp.

RATB reorganizează circulaţia autobuzelor de 1 Decembrie

RATB anunţă că va reorganiza circulaţia mijloacelor de transport din zona Piaţa Arcul de Triumf pentru manifestările dedicate Zilei Naţionale. Traseele a 12 autobuze vor fi modificate, iar circulaţia pe alte trei linii va fi suplimentată.

VIDEO Sute de militari au făcut repetiţii pentru parada de 1 Decembrie. Victor Ponta şi Mircea Duşa, prezenţi la simularea ceremoniei de duminică

Cu doar două zile înainte de parada militară ce va fi organizată pe 1 Decembrie, detaşamentele militarilor români au luat cu asalt şoseaua Kiseleff din Capitală. Alături de militari s-au aflat şi detaşamente ale Jandarmeriei, care au trecut pe sub Arcul de Triumf pentru a pune la punct ultimele detalii ale ceremoniei de duminică.

FOTO Manifestările pentru Ziua Naţională aduc restricţii de trafic în Capitală. Care sunt străzile pe care nu se circulă

Odată cu manifestările care vor avea loc de Ziua Naţională a României, traficul rutier de pe şoseaua Kiseleff va fi restricţionat vineri, atunci când vor fi făcute repetiţii pentru paradă, dar şi duminică, când va avea loc evenimentul. Totodată, traficul rutier va fi restricţionat pe mai multe străzi şi bulevarde din Capitală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite