Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice aduce spectacole pentru bucureştenii ajunşi la vârsta a treia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, Clubul Seniorilor din sectorul 6 al Capitalei organizează mai multe evenimente prin care îi invită pe oamenii ajunşi la vârsta a treia să se distreze. Primăria Sectorului 6 a pus la punct două momente artistice dedicate persoanelor care se încadrează în această categorie.

„Trăim în România, învăţăm în engleză” este primul dintre spectacole, fiind creaţia celor care fac parte din cercul de limbă engleză organizat în cadrul Clubului Seniorilor. De asemenea, cei care formează cercul cultural „Cafeneaua literară“ au pregătit un mic spectacol intitulat „Momente din viaţă“, fiind dedicat scurgerii timpului care lasă în urmă amintiri.

„Clubul Seniorilor Sector 6 are menirea de a stimula coeziunea în rândul comunităţii prin integrarea unei categorii sociale pe cât de importantă, pe atât de marginalizată: persoanele de vârsta a treia“, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Peste 60 de persoane sunt aşteptate miercuri, 1 octombrie, să ocupe sala de festivităţi a Clubului Seniorilor Sector 6, aducând un gest de preţuire şi respect faţă de cei mai vârstnici membri ai comunităţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite