Ziarul The Guardian, impresionat de fotografia în care un băiețel cu sindromul Down sărută moaștele Sfântului Dimitrie, ajutat de tatăl său. Vezi imaginea

Cotidianul The Guardian a postat, pe 26 octombrie, cele mai impresionante imagini din întreaga lume, la rubrica „Fotografia zilei‟. Printre acestea s-a numărat și o poză cu un băiețel cu sindromul Down, care sărută moaștele Sfântului Dimitrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre imaginile cutremurătoare adunate din jurul lumii se numără și o fotografie din România. Poza ilustrează un băiețel român în vârstă de cinci ani, care suferă de sindromul Down. Copilul este ajutat de tatăl lui să sărute sicriul de cristal în care se află moaștele Sfântului Dimitrie, ocrotitorul Bucureștilor.

Acestea se află la Palatul Patriarhiei din Capitală.  Mii de ortodocși din întreaga țară au stat ore întregi la coadă pentru a atinge moaștele Sfântului Dimitrie. Fotograful care a surprins acest moment este Robert Ghement.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările