Zeci de mii de cărţi ieftine la Kilipirim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galeria Dalles din Capitală găzduieşte până duminică târgul de carte Kilipirim, care prezintă peste 10.000 de titluri, toate la preţ redus. Iubitorii de lectură care au trecut ieri  pragul târgului se declară mulţumiţi de oferta pe care editurile au pus-o la dispoziţia cititorilor.

Printre editurile autohtone care îşi prezintă oferta la Kilipirim se numără: Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint, Herald, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut. Fiecare expozant are reduceri substanţiale de preţuri, de până la 80%.

Aici, iubitorii de lectură pot cumpăra cu discount substanţial de la romane, până cărţi pentru copii, de medicină sau cărţi de bucate. Preţurile pornesc de la trei lei, ajungând la câteva zeci de lei, în funcţie de titlu. Există şi standuri care au oferte speciale, precum sute de cărţi vândute la acelaşi preţ. „Aici avem un stand pe care sunt expuse cărţi care costă 9,9 lei. Este o ofertă specială, iar oamenii sunt interesaţi pentru că sunt foarte ieftine“, precizează unul dintre vânzători.

Evenimente speciale

De asemenea, pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor experimentaţi.

Astfel, la etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune“, vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în 2005 şi ajuns la cel de al nouă-lea an de existenţă, Kilipirim este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din Capitală, nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.

Târgul de carte Kilipirim, unul dintre cele mai populare şi mai importante evenimente culturale de pe agenda iubitorilor de carte este deschis zilnic, până duminică, între orele 10.00 şi 20.00. Intrarea este gratuită.

Pe aceeaşi temă:

Târgul de Carte şi Muzică, un eveniment ce nu trebuie ratat

Ofertele editurilor la Târgul de carte Kilipirim 2014

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite