Zăpada din Sectorul 6, îndepărtată cu materiale ecologice. Zeci de utilaje curăţă străzile secundare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6 a intervin pe străzile din sector atât ieri cât şi astăzi prin operaţiuni de împrăştiere a materialului antiderapant pe arterele secundare de circulaţie: peste 100 de alei şi străzi adiacente blocurilor de locuinţe.

De asemenea, s-a acţionat la degajarea căilor de acces către instituţiile de interes public, unităţi spitaliceşti, staţii de metrou sau RATB.  În paralel, S.C. Urban S.A. a acţionat pe străzile principale şi secundare cu 32 de pluguri, zece sărăriţe, şapte cisterne, cinci încărcătoare frontale şi trei bobkat, împrăştiind peste o mie de tone de material antiderapant.

Echipe de lucrători (205 muncitori necalificaţi) au fost mobilizate pentru a îndepărta zăpada şi pentru a împrăştia material antiderapant. Soluţiile de deszăpezire folosite în această iarnă sunt ecologice, pentru a curăţa străzile şi pentru a nu deteriora carosabilul. În total, au fost folosite 450 de tone de soluţie ecologică anti-îngheţ Eco Thaw.

Lucrătorii Urban S.A. intervin şi astăzi, atât la curăţarea de zăpadă a trecerilor de pietoni şi a staţiilor RATB, cât şi la degajarea gurilor de scurgere, în vederea evitării acumulării de apă pe strazi. 

Pe aceeaşi temă:

Zeci de mii de bucureşteni, asteptaţi să petreacă Revelionul în stradă. Voltaj cântă în Parcul IOR, iar Vama şi Smiley în Piaţa Constituţiei

Cine este responsabil cu deszăpezirea Bucureştiului: primăriile se ocupă de bulevarde, cetăţenii de parcări şi alei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite