Wizz Air face angajări în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Compania ungurească are în acest moment 1.500 de angajaţi.                                         Foto Adevărul
Compania ungurească are în acest moment 1.500 de angajaţi.                                         Foto Adevărul

Unul dintre cei mai mari operatori de curse low-cost din România, Wizz Air, a anunţat că va demara în februarie o campanile de recrutare de personal pentru bazele din Bucureşti şi alte două oraşe.

Potrivit reprezentanţilor companiei aeriene decizia de a mări numărul însoţitorilor de bord ale aeronavelor din flotă vine natural, în urma creşterii numărului de zboruri planificate. “Suntem dedicati cresterii operatiunilor din Bucuresti si din Romania si ne dorim sa avem de asemenea un impact asupra pietei fortei de munca locale si nationale, prin crearea de locuri de munca directe si indirecte in aviatie si in domeniile conexe”, a spus Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Cei care vor să participle la sesiunea e interviuri trebuie să aibă peste 19 ani, să fi absolvit cel puţin liceul şi să poată vorbi fluent în limba engleză. De asemenea, fetele trebuie să aibă o înălţime de minim 165 centimetri, în timp ce băieţii care vor să obţină un post de însoţitor de zbor trebuie să măsoare minim 175 de centimetri. Totodată, aspiranţii la aceste posturi trebuie să ştie neapărat să înoate şi să locuiască la maxim o oră de baza la care va fi repartizat în urma recrutării.

Wizz Air dispune de o flotă de 39 aeronave Airbus A320 cu care operează pe 16 baze din Europa, pe 250 de rute care asigură legătura între 83 de destinaţii din 29 de ţări. În prezent, compania ungurească Wizz Air are 1.500 de angajaţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite