Weekend-ul rockerilor, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RockDay şi Rokolectiv 2010, două evenimente dedicate exclusiv fanilor muzicii rock. Trupele IRIS şi Viţa de Vie vor concerta în cadrul RockDay@Romexpo, iar la festivalul Rokolectiv 2010 vor cânta peste 40 de artişti din ţară şi din străinătate.

Două nume de referinţă ale muzicii româneşti, IRIS şi Viţa de Vie, vor concerta în această seară, în cadrul evenimnetului RockDay@Romexpo.

Două dintre cele mai iubite trupe de pe scena muzicii româneşti vor veni în faţa publicului bucureştean după două mari evenimente din existenţa lor: solistul trupei IRIS, Cristi Minculescu, a fost desemnat artistul anului, iar tupa Viţa de Vie şi-a lansat de puţin timp noul album, intitulat „Fetish“.

Concertul celor două trupe va începe de la ora 19.30, în parcarea B din Complexul Expoziţional Romexpo. Preţul unui bilet este de 50 de lei. Organizatorii evenimentului estimează că numărul fanilor va depăşi capacitatea locului pregătit pentru concert.

Rokolectiv, la a cincea ediţie

Ediţia din 2010 a festivalului Rokolectiv are loc de astăzi până duminincă, 25 aprilie, la The Ark şi la Muzeul Naţional de Artă Contemporană (MNAC), însumând 15 concerte live şi peste 40 de artişti, dar şi dezbateri care îi vor scoate pe bucureşteni din rutina clubbing-ului.

Ediţia de anul acesta va fi dedicată îmbinării muzicii electronice cu artele conexe, dezvăluind o selecţie de talente internaţionale şi proiecte locale inedite.
Fie că e vorba de deep house, techno, spaced out disco, rock psihedelic sau pop ex-centric, festivalul Rokolectiv rămâne fidel misiunii sale de a aduce componenta socială pe scenă şi de a crea un spaţiu de comunicare pentru minţile creative.

Preţul biletelor diferă în funcţie de zile. Astfel, pentru zilele de 23 şi 25 aprilie, biletele vor costa 25 de lei, iar pentru 24 aprilie vor costa 30 de lei. Un abonament la toate cele trei zile de festival costă 55 de lei.

Program Rokolectiv

Astăzi
ora 22.30, The Ark
Poor Relatives (România)
Sinner
DJ Sprinkles
Juju & Jordash
Move

Mâine
ora 22.30, The Ark
Syncom Data
Legowelt pres. Nacho Patrol
Rochite de Sillyconductor (România)
Omar
Motor City Drum Ensemble

Duminică

ora 19.30, MNAC
Nabaz’Mob, opera for 100 smart rabbits
Mount Kimbie
Turzi & the band
Dan Deacon

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite