Weekend pescăresc în Parcul Lumea Copiilor din Capitală: peşte la grătar, icre, muzică şi suveniruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul are loc în zona grătarelor din Parcul Lumea Copiilor FOTO Adevărul
Evenimentul are loc în zona grătarelor din Parcul Lumea Copiilor FOTO Adevărul

În acest weekend, în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei va avea loc Festivaul Deltei, un eveniment în cadrul căruia bucureştenii se pot bucura de bucate pescăreşti servite într-un decor specific Deltei.

Festivalul Deltei are loc în acest weekend, 13-14 septembrie, şi îi invită pe bucureşti la două zile petrecute într-un decor aşa cum vezi numai în Deltă. Cei care vor trece pragul Parcului Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei se vor putea bucura de diverse sortimente de peşte.

„Amatorii de reţete pe bază de peşte vor avea de unde alege, meniurile propuse de Festivalul Deltei-Crapul vor aduce în atenţie şi alte preparate precum scrumbie de Dunăre la grătar, ciorbă de peşte, pregătite conform reţetelor dobrogene din somn ori ştiucă, chifteluţe de peşte din caras şi fitofag sau salată de icre, asezonate cu ceapă şi lămâie“, anunţă reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

De asemenea, evenimentul ajuns la cea de-a doua ediţie, va avea loc într-un decor specific Deltei, iar cei care se vor bucura de cele două zile de festival vor putea să aleagă şi suveniruri pescăreşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite