Vrăjitoarele protestează la Parlament. „Descântătoarele“ ameninţă că vor blestema atât de rău, încât deputaţii vor tremura de frică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vrăjitoarele s-au strâns în faţa Palatului Parlamentului pentru a protesta din cauza proiectului propus de Nicu Păun, care vrea ca femeile să plătească taxe pentru veniturile provenite din activitatea lor.

„Descântătoarele“ nu sunt însă de acord cu această iniţiativă pentru că, spun ele, veniturile lor nu sunt constante şi mai mult, nici nu le cer bani clienţilor, ci „ei dau cât îi lasă inima“.

Vrăjitoarele au ocupat azi intrarea în Palatul Parlamentului şi spun că vor să intre să vorbească despre această problemă cu Nicu Păun, preşedintele Partidei Romilor – Proeuropa. Acestea ameninţă că dacă problema nu se va rezolva vor blestema Parlamentul în cele mai cumplite moduri.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la protestul vrăjitoarelor!


„Dacă Nicu Păun nu va renunţa la aceast proiect va avea mari probleme cu noi. Cele mai rele vrăji se vor abate asupra lui“, ameninţa o vrăjitoare prezentă la protest.

Vrăjitoarele vor prezenta emisiuni pe canalul TV, Witch TV

Unele dintre ele nu au mai avut răbdare şi au început blestemele de azi. „Voi învârti această vârtelniţă să se învârtă răutatea asupra lor. Mă voi uita în cărţile de Tarot şi voi vedea, când deputaţii vor fi plecaţi, dacă se vor întoarce cu bine sau nu“, blestema o altă „descântătoare“ în faţa Parlamentului, învârtind la o aşa numită „vârtelniţă“. 

De asemenea, femeile l-au vizat şi pe premierul Boc. Acestea au scandat demisia premierului şi au spus că îl vor da afară din Parlament cu ajutorul vrăjilor.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite